Terveisiä Belgiasta Wyrwaleilta

Johanna ja Sasha Wyrwal toimivat Belgiassa Continental Theological Seminary -raamattukoulussa seurakuntamme lähetystyöntekijöinä. Muistetaan heidän hienoa työtänsä rukouksissamme – heillä on jälleen mielenkiintoinen syksy edessä! Lue tästä heidän tuoreimpia kuulumisiaan:

 

Lähtökuopissa syyskuussa 2018

Tänä syksynä saamme toivottaa palaavien opiskelijoiden lisäksi tervetulleeksi myös reilut kolmekymmentä uutta opiskelijaa! Edustet- tuna on jälleen useampi maanosa.

CTS-lukuvuoden 2018-2019 teema on:

“Maailma haastaa minut ja seurakunnan. Haastanko minä ja seurakunta maailman?”

Kristinusko on monella tapaa ahtaalla nyky-Euroopassa. Meidän tulee kuitenkin uskovina ja seurakuntana pyrkiä haastamaan maailmaa muuttumaan sen sijaan, että tyytyisimme

siihen lokeroon, jota meille usein tarjotaan. Ainoastaan, jos suostumme vaikuttajiksi, voimme viedä evankeliumia tehokkaasti eteenpäin. Rukoilkaa kanssamme, että alkava lukuvuosi voisi johtaa opiskelijat aiempaa syvempään kutsumustietoisuuteen ja uusien vaikutusmahdollisuuksien huomaamiseen.

Kiitos taloudellisesta panostuksestanne ja esirukouksistanne! Olemme kiitollisia, että saamme tehdä CTS-raamattukoulutyötä yhdessä teidän kanssanne!

Terveisin, Johanna ja Sascha Wyrwal